Laat je inspireren in onze toonzaal

Wanneer je de keuze maakt om van jouw tuin een zwemparadijs te maken dan heb je wellicht al stilgestaan bij de afwerking. Veel hangt af van de stijl en de sfeer die je wil creëren.

 

Graag adviseren we je op een persoonlijke manier. We luisteren naar de wensen, bekijken wat jij in gedachten hebt en bundelen onze ideeën om samen tot een knap resultaat te komen. Wij geven persoonlijk, correct en eerlijk advies.

 

Kies je voor een moderne strakke afwerking? Of leunt de landelijke stijl beter aan bij jouw woning? Dat ga je moeten doortrekken in de afwerking rondom het zwembad, in je terras, de aankleding en afwerking van de volledige tuin.

 

We willen steeds dat de combinatie van de woning, de tuin en het type zwembad één mooi geheel vormt. De keuze in materialen is dus van groot belang om een project te doen slagen. Enkel werken met producten van de beste kwaliteit zorgt voor luxueuze uitstraling.

 

In onze toonzaal laten we je tal van voorbeelden zien. We werken vooral met natuursteen en keramische tegels in alle afmetingen en kleuren. In iedere stijl is er een ruime keuze.

 

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal.

Written by: admin