Een droomplaatje

Een zwembad wordt pas echt een droomplaatje als de volledige tuin afgewerkt is.

De keuze is eindeloos als het gaat om afwerking.

 

Daarom werken we samen met LDX construct BVBA voor de afwerking van onze zwembaden. De tuin, het terras en het zwembad worden één mooi geheel zodat het een echte beleving wordt.

 

De keuze van de afwerking rondom het zwembad is bepalend voor de look en feel die je wil creëren. Wij adviseren welke boord geschikt is rond het zwembad en welke stijl het mooist aansluit bij de woning. Er zijn duizend-en-één mogelijkheden. De meest gekozen is nog steeds natuursteen of keramische tegels maar we doorlopen alle mogelijkheden samen met jou.

 

Een terras laten aansluiten aan het zwembad geeft een gevoel van luxe. Het is vooral praktisch wanneer de kinderen in het water spelen en jij wil toekijken met een lekker glaasje of een goed boek. ‘s Avonds tafelen vlakbij het water geeft natuurlijk het instant vakantiegevoel. Heerlijk toch?

 

Wist je dat wij zelfs kunstgras plaatsen of zelf gras inzaaien? Je voelt de zomer al kriebelen aan je voeten. Van klinkerwerken tot knappe afwerking, wij begeleiden je in iedere stap.

 

Enkel topkwaliteit is goed genoeg. Dat merk je in de keuze van materialen maar ook ook aan onze vakmannen. Door hun expertise mag je er zeker van zijn dat geen enkel detail wordt overgeslaan.

 

Wanneer je kiest voor de plaatsing van het zwembad in combinatie met de volledige afwerking van de tuin, dan kies je voor comfort. Van de start van de werken tot het opleveren, volgen we alles correct op. Als wij helemaal klaar zijn, moet jij enkel nog genieten van jouw droomtuin.

Written by: admin